Om

Om mig

 

Jag är socionom och leg psykoterapeut med lång erfarenhet av arbete både inom offentlig och privat vård. Framförallt erbjuder jag individuell psykoterapi,krissamtal, personlig utveckling och konsultationer men också par-/familjesamtal, utbildnings-terapier, samt handledning för personer inom människorelaterande arbeten och för personer med personalansvar.

 

 

Om mottagningen

 

Mottagningen ligger centralt på Kammakargatan 48 mitt i city (ca 5 minuter norr om Hötorget och ca 10 minuter från T-centralen). Våra lokaler finns i ett sekelskifteshus och jag delar mottagning med fem kollegor. I teamet finns även en leg psykiatriker som jag samarbetar med om du skulle ha behov av en läkarkontakt.

 

 

Min erfarenhet

 

Av de problemställningar som jag har erfarenhet av att arbeta med kan nämnas problem i relation till andra, som t.e.x svårigheter att sätta gränser i relationer, (eller svårigheter med att skapa fungerande relationer), ångest , nedstämdhet/depression, bristande självförtroende/självkänsla, separationer, förluster av olika slag, trauman, missbruksproblem som tex. alkohol, internetmissbruk eller matmissbruk. Meningslöshetskänslor, vilsenhet i livet, sömnsvårigheter, stress m.m.

 

Om du vill veta mer eller boka tid välkommen att ringa mig. Jag ringer tillbaka så snart jag har möjlighet, oftast samma dag eller dagen därpå.

Eva Hanssons Psykoterapi-mottagning

www.psykoterapi-stockholm.nu

Eva Hansson, socionom och

legitimerad psykoteraput

Mottagningen Kammakargatan

Copyright © Eva Hansson 1997-2017